BPMK

Sikeres épületenergetikai webinárium

Több mint 500 fő vett részt az Épületenergetikai Szakosztály szervezésében és a BPMK lebonyolításában megvalósult webináriumon június 29-én.

Az online esemény keretein belül ismertettük a megjelent új energetikai tanúsítványról és új energetikai szabályozásról szóló rendeletet. A rendeletmódosítás jelentős változásokat hoz november elsejétől az energetikai tanúsítványok számítási módszertanában, illetve megjelenésében.
A tájékoztatóra becsatlakozott energetikai tanúsítókat, az előadásokat megelőzően Nagy Péter alelnök köszöntötte, aki elmondta: a BPMK kiemelten fontosnak tartja a maihoz hasonló online rendezvényeket és ismertetőket, amelyek kiváló alkalmat biztosítanak a tudáscseréhez és az információáramláshoz.
A webinárium kerekasztal-beszélgetéssel zárult a rendelet előkészítésében résztvevő kollégákkal, illetve a piacvezető energetikai szoftverfejlesztők és a Lechner Tudásközpont képviselőinek részvételével.

A nagy sikerű webinárium visszanézhető YouTube csatornánkon: https://www.youtube.com/watch?v=7R2-RNZa8ik

A nagy érdeklődésre való tekintettel, ősszel ismét megrendezzük webináriumunkat. A részletszabályok megjelenése után a gyakorló tanúsítók segítségére a számítási módszertani változások elsajátítása érdekében továbbképzéseket is tervezünk.