BPMK

InnoEnergy Információs Nap a BPMK-ban

A Bay Zoltán Nonprofit Kft. (kutatóintézet) és KIC InnoEnergy SE a nemzetközi piacra lépés lehetőségét kínálja újonnan alakult vagy a közeljövőben alapítandó vállalkozásoknak. Erről szól majd március 24-ei információs napjuk a kamarában.

A KIC InnoEnergy Accelerator HUB vállalkozói felkészítő program célja bővíteni azon sikeres vállalkozások körét, melyek az egyes iparágakban keletkező, az energiaköltségek csökkentését és/vagy a CO2-kibocsátást csökkentő és/vagy az energiaellátó rendszerek biztonságát növelő technológiákra, termékekre épülő üzletet kívánnak folytatni. A program első lépcsőjét képezi a KIC InnoEnergy mindazon szolgáltatásainak, mellyel hozzásegíti az induló energetikai vállalkozásokat a nemzetközi piacra lépéshez és befektetésekhez.  A programunk 3 napos képzést és egyéni mentorálást tartalmaz. A hazai első lépcsőt eredményesen teljesítő résztvevők a KIC InnoEnergy nemzetközi szakemberei közreműködésével folytathatják a vállalkozásuk fejlesztését.
A március 24-én, 10:30-tól a BPMK székhelyén (1094 Budapest, Angyal u. 1-3., I. emeleti tanácsterem) megrendezendő InnoEnergy Információs Nap az öt állomásból álló tavaszi roadshow utolsó, záróeseménye lesz.

Program:
10:30 Köszöntő, Kassai Ferenc BPMK elnök
10:40 - 11:10 KIC InnoEnergy bemutatása, Delvalics Ákos, a  KIC InnoEnergy Accelerator HUB vezetője
11:10 - 11:35  Vállalkozói felkészítő tréning és egyéni mentor szolgáltatás bemutatása, Hajdú Szabolcs, Qualinnova Kft.
11:35 - 12:00 Egy mentor tapasztalatai - életképek a vállalkozásfejlesztésről, Berta Zsolt, iCatapult
12:00 - 12:30 Kérdések és válaszok
12:30 Networking ebéd