BPMK

LEHET PÁLYÁZNI A HOLNAP VÁROSÁÉRT DÍJRA 2022-BEN IS

Újra lehet pályázni a Covid időszak után a Holnap városáért Díjra. A CSR Hungary társmárkája a City Hungary. A City Hungary hirdeti meg a Holnap városáért díjat 2013-tól. A díj ösztönző a jobbra, modernebbre, fenntarthatóbbra, élhetőbb környezetre törekvő, magasabb életminőséget támogató vállalkozások, intézmények, szervezetek, helyi közösségek, önkormányzatok számára. A Holnap városáért Díj a helyi közösségek, a helyi emberek követendő példáira hívja fel a figyelmet.

Regisztrációs határidő:2022. 07. 20.


Felkért fővédnökök:

dr. Navracsics Tibor, területfejlesztésért és az európai uniós források felhasználásáért felelős miniszter
dr. Réthelyi Miklós, az UNESCO Magyar Nemzeti Bizottság elnöke

„A Holnap városáért Díj védjegy használatára önkéntes a pályázatra való jelentkezés. A City Hungary program részeként a díj célja, hogy az integrált városfejlesztési stratégia mentén a fenntartható városmodell működés 4 dimenzióját – a gazdasági prosperitást, a társadalmi egyensúlyt, az egészséges, zöld környezetet, a szellemi és kulturális örökség megőrzését – erősítse helyi, magyar példákkal. Minden helyi közösségnek megvan a maga karaktere, ha tetszik a maga egyénisége. Más-más természeti, gazdasági, kulturális, társadalmi adottsággal rendelkezve, más-más módon, más-más formában, részben saját útjukat járva válhatnak minél fenntarthatóbbá, minél élhetőbbé a települések. Ehhez ösztönző erő lehet, ha büszkék lehetünk saját értékeinkre, munkáinkra. Erősségeinkre építkezve tudunk tovább fejlődni. Ezért indult útjára a nemzeti városdíj, a Holnap városáért Díj 2013-ban”- emelte ki Takács Júlia, a City Hungary alapító-ügyvezetője.

A díj ösztönző a jobbra, modernebbre, fenntarthatóbbra, élhetőbb környezetre törekvő, magasabb életminőséget támogató vállalkozások, intézmények, szervezetek, helyi közösségek számára. A Holnap városáért Díj a helyi közösségek, a helyi emberek követendő példáira hívja fel a figyelmet. Elkötelezett a városi jólét iránt. Nem felejtkezve el azokról a falvakról, kistelepülésekről, melyek a hátországot biztosítják.

Pályázható kategóriák 2022-ben:

Tiszta városért - a felelős hulladékgazdálkodásért
Természeti erőforrások hatékonyságáért
Üzlet a városért
A fenntartható közösségekért – művészet, kultúra, szellemi örökségek megőrzése
Mozgásban a város - a fenntartható szállításért és közlekedésért
Egészséges városért
Az intelligens városért
A fenntartható városért (integrált városmodell)

Itt olvashat a felügyelőbizottság tagjairól: https://www.cityhungary.eu/holnapvarosaertdij/biralo-tagok/

További részletek és nevezés itt: https://www.cityhungary.eu/holnapvarosaertdij/category/hirek/

Információ:+361-352-0957