BPMK

A választott dátum cikkei: hétfő, 09 március 2015

300 milliárd forinttal is nőhet az állam bevétele az infokommunikációs állások betöltésével

Akár 200-300 milliárd forinttal is nőhet a költségvetés bevétele egy-két éven belül, ha betöltik a jelenleg mintegy 10 ezer szabad információs és kommunikációs technológiai (IKT) állást Magyarországon – mondta Laufer Tamás, az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetségének (IVSZ) elnöke Budapesten, újságírói háttérbeszélgetésen.

Titkos udvarok

A BPMK támogatásával nyílik fotótárlat március 11-től a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár központi könyvtárának kisgalériájában (Budapest, VIII. kerület, Reviczky u. 1.). Sebestyén László fotókiállítása a budapesti „titkos udvarokat" mutatja be.

Nyáron dönthetnek 150 milliárd forintnyi hazai közlekedésfejlesztés uniós támogatásáról

Magyarország első körben 17 közlekedésfejlesztési beruházással pályázik az Európai Hálózatfinanszírozási Eszköz (CEF) forrásaira. A 2015. március elején benyújtott, nettó 150 milliárd forint összköltségű beruházások közé tartozik a komáromi Duna-híd megépítése, a Kelenföld-Százhalombatta vasútvonal korszerűsítése és a vízi közlekedés biztonságának fejlesztése mellett az első hazai cseppfolyósított földgáz (LNG) töltőpontok létesítése is.

Subscribe to this RSS feed