BPMK

A választott dátum cikkei: péntek, 25 március 2022

Új technológiák társadalmasítása

A BPMK kód használatával 50%-os kedvezménnyel látogathatják az IASP Budapest 2022 nemzetközi Science Park konferenciát a BPMK tagjai és partnerei.

Az ár tartalmazza a belépőt, illetve az ebéd- és vacsorajegyet. A rendezvény az "Új technológiák társadalmasítása" címet viseli, témái az önvezető járművek, a fenntartható közlekedés, a kibervédelem és jövőkutatás. Az esemény szakmai partnerei az ITM és az NKFIH, közös célunk, hogy Magyarország felkerüljön az IASP fejlesztési térképére, ezáltal jobb versenypozíciókat érjünk el az innovatív vállalatok piacán, illetve nagyon arányban tudjunk bevonni tudományos és innovációs, illetve technológiai parkok fejlesztését támogató EU-s és piaci forrásokat.

A rendezvény a szakmai konferencia mellett üzleti fórum is, a helyszínen lehetőség van üzleti megbeszélések lebonyolítására.

A rendezvény dátuma: 2022. április 1., 10:00-19:00

Helyszíne: Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem, Athén Terem, 1123 Budapest, Alkotás utca 42-48.

A rendezvény aktuális programja: https://ipe.hu/iaspbudapest2022-agenda/

Regisztráció: https://ipe.hu/iaspbudapest2022/registration/

Átadták a 2021. évi Innovációs Nagydíjat

A díjat a Magyar Innovációs Szövetség alapította 30 évvel ezelőtt. Azok a Magyarországon bejegyzett társaságok kaphatják meg, amelyek a díjátadást megelőző évben kiemelkedő műszaki, gazdasági, innovációs teljesítménnyel jelentős üzleti hasznot értek el. A díj átadására március 24-én az Európa hajón került sor.

Subscribe to this RSS feed