BPMK

Közúti biztonsági auditorok

A Közlekedési Tagozat és Közúti Biztonsági Auditor Szakosztály, valamint a jogosultsággal rendelkező auditorok részéről megfogalmazódott igényt kidolgozva, a Mérnöki Kamara Nonprofit Kft. 2015 III-IV- negyedévében hirdette meg „Közúti Biztonsági Auditor – Gyakorlatszerző tréning” című képzését.

A képzés fő célja azon szakmagyakorlók részére gyakorlat szerzési lehetőség biztosítása. A végzett auditorok csak kis része jutott az elmúlt években megrendeléshez. Készülve a várható feladatokra, biztosítani szerettük volna a résztvevők részére a referenciaként értékelhető lesz.
A képzésre november 9-10 én került sor, 15 fő hallgatósággal. Oktatóink a téma legelismertebb szakemberei.
Gyakorlati példaként a hallgatókból párokat alkotva valós helyszíneken kellett elemzéseket (Felülvizsgálat és Audit jelentés) elkészíteniük. Az elkészített anyagokat november 27-én az oktatókból felállított „terv zsűri” előtt kellett megvédeniük.
Az oktatók megfogalmazott szakmai véleménye szerint színvonalas munkák készültek, melyek piaci környezetben is minden szakmai igényt kielégítettek.
A szakosztály vezetése önmagának megfogalmazott feladat szerint a közel jövőben még több alkalommal is sor kerül hasonló képzésekre.