BPMK

ÉPÍTŐIPARI NÍVÓDÍJASOK konferencia

Az Építéstudományi Egyesület és az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége, valamint a Mesterdíj Alapítvány február 24-én konferenciát szervez ÉPÍTŐIPARI NÍVÓDÍJASOK – 2016 címmel.

A konferencia célja, hogy a 2016. évben Építőipari Nívódíjat nyert fővállalkozók, generálkivitelezők és tervezők széles szakmai körben kapjanak lehetőséget épületeik és létesítményeik bemutatására. A rendezvényen előadást tartanak az ÉTE és az ÉVOSZ vezetői, mint alapítók. A Mesterdíj Alapítványhoz csatlakozó egyesületek és szövetségek képviselői, az Építőipari Mesterdíj Alapítvány kurátorai, az Építőipari Nívódíj Bíráló Bizottságának tagjai, mint az építési szakma jeles személyiségei szintén jelen lesznek az eseményen.
Támogatóink:
- Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara (BPMK)
- Közlekedéstudományi Egyesület (KTE)
- Magyar Építész Kamara (MÉK)
- Magyar Építőművészek Szövetsége (MÉSZ)
- Magyar Épületgépészek Koordinációs Szövetsége (MÉgKSZ)
- Magyar Mérnöki Kamara Építési Tagozata (MMKÉT)
- Magyar Művészeti Akadémia (MMA) Építőművészeti Tagozata
- MTF Közműtechnológiákért Egyesület (HSTT)
A már hagyományosnak tekinthető konferencia szervezésében idén is a Magyar Mérnöki Kamara Építési Tagozata vállal szerepet és az Angyal utcai székházban kerül megrendezésre.
Helyszín: 1094. Budapest, Angyal utca 1-3. I. emelet
Időpont: 2017. február 4. 9:00-16:00 óra között
Részvételi díj: előzetes regisztráció után ingyenes
(Regisztrálni Dévai Zoltánnál az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy a +36/30/638-38-95 telefonszámon 2017. február 20-ig lehet. A terem korlátozott befogadóképessége miatt, kérjük, mielőbb jelezzen vissza!)