BPMK

ÉPKO – XXVI. Nemzetközi Építéstudományi Konferencia

A XXV. Nemzetközi Építéstudományi Konferenciát a szervezők és a résztvevők azzal a gondolattal zárták, hogy az idei, huszonhatodik csíksomlyói rendezvényen már személyesen találkozhatnak. A tervek szerint június 9-12. között személyes jelenléttel kerül sor az ÉPKO 2022 konferenciára.

A konferencia meghirdetése megtekinthető a következő linken: http://epko.emt.ro
A konferencián bemutatott előadások nemzetközi azonosítóval (ISSN számmal) ellátott, online konferenciakötetben jelennek meg. A 2021-ben megjelent kötet megtekinthető a következő linken: https://ojs.emt.ro/index.php/EPKO
Amennyiben szeretne részt venni, illetve előadást tartani a XXVI. Nemzetközi Építéstudományi Konferencián, kérjük jelezze részvételi szándékát a honlapon megtalálható jelentkezési lapok kitöltésével!

Jelentkezési határidők:
Előadás bejelentő űrlap és az előadás rövid tartalmának a beküldése: 2022. május 1.
Regisztrációs űrlap beküldése: 2022. május 10.
Az előadás teljes anyagának a beküldése: 2022. május 15.
Cégbemutató űrlap beküldése: 2022. május 15.

Tervezett program:
június 9, csütörtök: délután érkezés, elszállásolás
június 10., péntek: egész napos kirándulás a Madarasi Hargita környékén
június 11., szombat: tudományos ülésszak
június 12., vasárnap: hazautazás

Megjegyzés:
A szekciók száma és tematikája a beküldött cikkek függvényében módosulhat. Erről időben értesítjük az előadókat.
A szervezők fenntartják a programváltozás jogát. Ha valamilyen korlátozás életbe lép a későbbiekben a járványhelyzet miatt, a rendezvények jelenléttel történő megtartását illetően, akkor a konferenciát online szervezzük meg, erről időben értesítjük a bejelentkezett résztvevőket.
A konferencia helyszínén 40 szoba áll rendelkezésre elszállásolás céljából. A más szálláshelyet igénylők, kérjük egyénileg oldják meg a szállásfoglalásukat. Javasoljuk a Park Hotel szálláshelyeit, valamint a Várdomb Panziót.  Megértésüket köszönjük!

A konferencia titkársága:
RO-400604 Cluj (Kolozsvár), B-dul 21 Decembrie 1989 nr. 116.
Postacím: RO-400750 Cluj, O.P. 1, C.P. 140
Tel./fax: +40-264-590825, Mobil: +40-744-783237; e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó személy: Mészáros Cyntia programszervező (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Bízunk benne, hogy minél többen résztvevői lehetünk egy tartalmas konferenciának!
 
A konferencia szervezőbizottsága nevében: dr. Köllő Gábor, az ÉPKO konferencia elnöke