Közlemény

Névjegyzékünk nem használható fel közvetlen üzletszerzési, tudományos kutatási, közvélemény-kutatási és piackutatási célra!

2007 márciusában bevezettük az új belső adminisztrácós rendszert amellyel szinkronban az új honlapunkon is - naponta frissítve - megjelennek a tagsági adatok. Az adatbázisban ellenőrizhetők a tagok adatai, jogosultságai, de kereshetünk különböző jogosultságú szakembereket is. A 104/2006 (IV. 28.) Kormányrendelet alapján a tagok értesítési címét is nyilvánosságra kell hoznunk a kamarai névjegyzékben. A többi adat megjelenítéséről a tag maga nyilatkozhat. [(3) A mérnöki kamarák a névjegyzékben a szakmagyakorló nevén, szakképzettségén, értesítési címén és nyilvántartási számán kívül egyéb adatot - így különösen: a jogosult mely (rész)területeken igazoltan kiemelkedően gyakorlott - is közzé tehetnek az érintett személy beleegyezésével.)

Kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy ha a keresett személyt nem találják névjegyzékünkben, szíveskedjenek megkeresni az illetékes területi kamarát!

A tagok adatai a tag nevére kattintva jelennek meg!

Taglista