Hír

IV. Magyar Műszaki Értelmiség Napja

2010.03.30 10:00 (4 éve)
Kategória: Események

regisztráció: legkésőbb április 12-ig!

IV. Magyar Műszaki Értelmiség Napja 2010. május 13-14. a Magyar Mérnökakadémia Szervezésében

A rangos szakmai rendezvény két helyszínen kerül megrendezésre. 2010. május 13. eseményeknek a Magyar Tudományos Akadémia  ad otthont, május 14-én pedig a Parlament épületében zajlanak az események. Az első nap programja a Benkó Dixieland Band koncertjével zárul, a MÜPA Bartók Béla hangversenytermében (a jegyek vásárlásával kapcsolatos információk megtalálhatók a bencolor@benko-dixie.hu internetes oldalon)

 

A IV. Magyar Műszaki Értelmiség Napja előadásai „a magyar műszaki és természettudományi értelmiség szerepe és lehetőségei a fenntartható fejlődés biztosítása érdekében” témakörrel foglalkoznak, bemutatva eddigi eredményeinket és rámutatva a jövőbeni lehetőségekre és a fenntartható fejlődés biztosításához szükséges lépésekre, teendőkre.

 

A részletes program várhatóan március 24. után lesz elérhető a Magyar Mérnöki Kamara www.mmk.hu internetes oldalán.

 

A részvételt a Mérnöki Kamara várhatóan kredit ponttal értékeli.

 

Az eseményen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, melyet legkésőbb április 12-ig kérünk elküldeni Csóka Ildikó részére a csoka.ildiko@mmk.hu e-mail címre. Az érvényes regisztrációnak a következő adatokat kell tartalmaznia: titulus; név; intézmény/szervezet (melynek tagja); beosztás; lakcím (ir.szám., város, cím); telefonszám; e-mail cím; delegáló szervezet; melyik napon kíván részt venni.