A korábbi évek hagyományához híven az Építők Napja központi ünnepségének előkészítésében – az építésügyi ágazat több más szakmai szervezetével karöltve – a mérnöki kamara ebben az évben is tevékenyen részt vesz. A szervezőmunka koordinátora az Építéstudományi Egyesület és Kassai Ferenc, a BPMK elnöke és a MMK alelnöke.

Az ünnepi ülés a Vasas Szakszervezetek Székházának dísztermében (Bp., VIII. Magdolna u. 5-7.), június 4-én, pénteken 10 órai kezdettel kerül megrendezésre.

Az idei évben is sor kerül, az építési tevékenységben élenjáró szakemberek miniszteri kitüntetésére. A mérnöki kamara az érintett tagozatok bevonásával, olyan kamarai múlttal rendelkező szakembereket terjeszt fel a rangos elismerésre, akik szakterületükön kiemelkedő, értéket teremtő munkát végeznek.

 A 2010. évi Építők Napja ünnepi ülését, Kassai Ferenc, a BPMK elnöke és a MMK alelnöke nyitja meg. A részletes programot várhatóan május közepén kerül közzétételre a www.mmk.hu internetes oldalon. További tájékoztatás: Csóka Ildikó BPMK titkárság 06/1-455-88-60; csoka.ildiko@mmk.hu