Hír

EMLÉKEZTETŐ A HÖVIT tagozat elnökségi üléséről

2009.05.15 15:04 (5 éve)
Kategória: Hírek

Időpont: 2009.04.14.

Helyszín: MMK központi iroda (Angyal u. 1-3.)


Jelen voltak: dr. Büki Gergely, Csehi József, dr. Csűrök Tibor, Erdélyi Ferenc, Gábor András, dr. Lipták András, Nagy Vince, dr. Ronkay Ferenc, ’Sigmond György, Szurmai Zoltán, dr. Uhri László

Napirend szerint elhangzottak:

 

1. Javaslat díjazásra

 

A napirendi ponthoz kapcsolódóan korábban kiküldésre került a Bánki Donát Jubileumi Díj dokumentációja. Az elnökség ellenszavazat nélkül támogatta dr. Büki Gergely és dr. Garbai László felterjesztését.

Feladatok: Jelöltek dokumentációjának összeállítása. Felelős: dr. Lipták András (dr. Garbai) és ’Sigmomd György (dr. Büki). Határidő: április 19.

Felterjesztés. Felelős: dr. Csűrök Tibor. Határidő: április 20.

 

 

2. Kamarai választások

 

Az elnökség meghallgatta dr. Lipták András tájékoztatóját a jelölés lezárultáról, a választás további lépéseiről. Az elnökség úgy határozott, hogy további egyeztetések, tájékozódás és tájékoztatás szükséges annak érdekében, hogy a küldöttek megalapozottan tudjanak majd döntést hozni.

 

 

3. Milyen kamarát szeretnénk

 

Az elnökség tagjai röviden megvitatták a beérkezett észrevételeket, javaslatokat. Többen felvetették, hogy ezt a kérdést az új kamarai vezetéssel tartott együttes elnökségi ülésen célszerű ismét napirendre tűzni.

 

 

 

Készítette:

Dr. Csűrök Tibor

Érd, 2009. április 25.