Hír

A MMK HIT Csongrád Megyei Szakcsoport megalakulásáról

2009.03.18 08:46 (5 éve)
Kategória: Hírek

2009. Február 20-án Szegeden megalakult a Hírközlési és Informatikai Tagozat Csongrád megyei Szakcsoportja.


Dr. Körmöczi Ernő alelnök úr a Csongrád Megyei Mérnök Kamara elnöksége nevében köszöntötte a jelenlévőket.

Örömét fejezte ki, hogy a Hírközlési és Informatikai Tagozat felkarolta kezdeményezésüket és a mai napon a Szakcsoport megalakul.

Csapó Attila a MMK HIT elnöke tájékoztatást adott a Tagozat munkájáról. Ismertette, hogy az elmúlt időszakban megjelent és a szakterületünket érintő rendeleteket és szabályozásokat, amelyek a jogosultság megszerzését, a továbbképzéseket új feltételekhez rendeli.

Rácz József a Tagozat titkára felajánlotta támogatását a működés beindításához. Külön kitért az alakuló szakcsoport érdekérvényesítő tevékenységére. Lehetőséget lát a Tagozaton keresztül a döntés előkészítésbe való bele szólásba így a helyi érdekek aktív érvényesítésére.

A jelölést követően a jelenlévők megválasztották a Szakcsoport elnökét és az elnökség tagjait.

 

Szakcsoport elnöke Kálmán Miklós, az elnökség tagjai Csicsvári István, Engedi Antal, aki a minősítési feladatokat is vállalta, Gál András és Patonai Péter lett.

 

Csapó Attila gratulált a megválasztott elnökségnek eredményes munkát és sikereket kívánt a jelenlévőknek. Bízik abban, hogy együtt többre jutnak, jobban fogják képviselni a tagság érdekeit.

Rácz József szintén gratulált a megválasztott vezetőségnek és ismertette az ügyrend tervezetet, amelyet a helyi igények figyelembe vételével ki kell egészíteni és taggyűlésnek kell majd elfogadni.

 

Kálmán Miklós megköszönte a felajánlott támogatást és kérte a kollégákat gondolják végig közösen a feladatokat és azt, hogyan lehet a helyi tagság érdekeit legjobban képviselni.

 

Szeged, 2009. február 23.