Hír

Felhívás a IV. Országos Kéménykonferencia előadóihoz, kiállítóihoz, résztvevőihez

2006.02.11 00:00 (9 éve)
Kategória: Hírek

A konferencia nagy súlyt kíván fektetni az építészek és az épületgépészek közös gondolkodására, ezért a szervezők elsősorban az alábbi témákban várnak elő-adásokat:

A Kéményjobbítók Országos Szövetsége, a Magyar Mérnöki Kamara Épületgépészeti Tagozata és a Bács-Kiskun megyei Mérnöki Kamara közösen rendezi meg 2006. március 23-24-én (csütörtök-péntek) Kecskeméten a IV. Országos Kéménykonferenciát. A konferencia nagy súlyt kíván fektetni az építészek és az épületgépészek közös gondolkodására, ezért a szervezők elsősorban az alábbi témákban várnak előadásokat:

Slágertémák: komplex kémény-felújítási technológiák, építészeti és épü-letgépészeti vetületei; zárt égésterű gázkészülékek elterjedésének segítése az égéstermék-elvezetés oldaláról; a szabványalkotás, szabvány fordítás és a GMBSZ helyzete; gázkészülékek és égéstermék-elvezetők engedélyeztetése az EU csatlakozás után.

Egyéb témakörök:a túlnyomásos égéstermék-elvezetés tervezési, engedélyezési nehézségei; gázkészülékek karbantartási kérdései, ellenőrzés, szankciók; CO-mérgezéses balesetek, és megelőzésük; "Gázkészülék lakótérben?"

Természetesen várunk minden egyéb, a tágabb szakterülettel foglalkozó előadást is. A konferencia anyagát CD-n jelentetjük meg, melyet minden résztvevő megkap. A konferencia kísérőrendezvényeként kiállításon mutatják be kínálatukat a gyártók, illetve a képviseletek. Tekintettel a vájt fülű és muzikális kéményesekre (valamint a 2002. és 2004. évi sikerre) 2006-ban is konferenciánk kulturális csemegéje lesz a XV. Bohém Nemzetközi Ragtime és Jazzfesztivál! Kérjük, az érdeklődők már most jegyezzék elő naptárjaikba a konferencia időpontját.
További információk: dr. Chappon Miklós (Tel.: 425-3288, fax: 425-7589, e-mail: ch@kambud.hu); Jakus István (20/925-4599, 76/506-284, e-mail: hoerzet@t-online.hu Zsiros Paula 76/418-020 70/234-2078 e-mail: postmaster@bkmernok.t-online.hu) Az előadók jelentkezését (a téma féloldalnyi vázlatával) 2006 február 16-ig várjuk. Az előadás elfogadásáról február 20-ig küldünk értesítést, majd március 1-ig kérjük az előadás teljes digitális anyagát.

Dr. Chappon Miklós, Jakus István
Jelentkezési lap