Hír

Részletes tájékoztatás a szabadon választható szakmai programok pontértékének megállapítása módjáról

2007.02.25 11:17 (8 éve)
Kategória: Dokumentumok, Hírek

Az építésüggyel kapcsolatos egyes szabályozott szakmák gyakorlásához kapcsolódó szakmai továbbképzési rendszer részletes szabályairól szóló 103/2006.(IV.28.) Korm. rendelet 3.§-ának (4) bekezdésében felsorolt szakmai programoknak pontértéke van, amelyet a Kamara Továbbképzési Bizottsága állapít meg a jogszabály adta keretek között.

A továbbképzési ciklusban (5 év alatt) 20 pontot kell teljesíteni a szakmagyakorlóknak.

A pontérték megállapításának módja

 

A programszervezőnek a pontérték megállapítását a Kamara Továbbképzési Bizottságától kell kérni. A kérelmet az alábbi adatlapon elektronikus formában vagy postán kell eljuttatni az Oktatási és Továbbképzési Irodához (OkTI).

A feldolgozás megkönnyítésének érdekében első sorban, elektronikus formátumban várjuk a kérelmeket.

 

Elérhetőségek:

 

Magyar Mérnöki Kamara

Oktatási és Továbbképzési Irodája

E-mail cím: gk@mmk.hu ; pa@mmk.hu

1094 Budapest, Angyal utca 1-3.

 

A pontérték megállapítását az OkTI elektronikus úton visszaigazolja a programszervezőnek. A válasz tartalmazza a program pontszámát, és a programról kiállítandó iratok (igazolás és törzslap) mintáját. Csak a visszaigazolt program hirdethető meg „pontszerző” továbbképzésként.

 

Az OkTI a pontértékkel rendelkező programok főbb adatait tájékoztató jelleggel a Magyar Mérnöki Kamara honlapján megjelenteti. A honlapon megjelenő lista nem helyettesíti a programok szokásos meghirdetését, és nem minősül meghívónak.

 

Budapest, 2007. február