Hír

2008. évi nívódíj pályázat

2008.08.06 00:00 (6 éve)
Kategória: Hírek

Valamely létesítmény létrehozásában részt vevők jó együttműködésének, a kiváló tervezésnek és mesterséget magas fokon megvalósító kivitelezésnek nyilvános elismerésére ...

az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége, az Építéstudományi Egyesület, a Magyar Építőművészek Szövetsége, a Magyar Mérnöki Kamara Építési Tagozata, illetve az Építőipari Mesterdíj Alapítvány meghirdette a

2008. évi ÉPÍTŐIPARI NÍVÓDÍJ-at.

A feladatot megvalósítók nevében a pályázó a létesítmény fővállalkozója (generál kivitelezője) lehet, de elnyerés esetén a Nívódíjat hirdető táblán mellette szerepelnek az építtető, a tervező, valamint a generálkivitelező által megnevezett három, a kivitelezésben érdemi munkát végzett vállalkozó és mindezeknek a létesítmény megvalósulását közvetlenül irányító vezetői.

Hét kategóriába sorolható építménnyel lehet pályázni. Ezek: középület, irodaépület és kereskedelmi létesítmény, sport- és szabadidős létesítmény, ipari és energetikai létesítmény, többlakásos lakóház, műemlék helyreállítás és rehabilitáció, mérnöki és mélyépítési létesítmény.

Részletes tájékoztatás és letölthető jelentkezési lap az Építőipari Mesterdíj Alapítvány Kuratóriuma honlapján (www.mesterdij.hu) található.

Beadási határidő: 2008. szeptember 15. hétfő 16 óra.