Hír

Nyílt elnöki levél

2007.06.12 15:04 (7 éve)
Kategória: Hírek

Elnökségünk most alakítja ki munkatervét, és ehhez kérjük most a Te segítségedet is.

Kedves Kollegák!

 

A Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara Gépészeti szakcsoport új elnöksége nevében szeretettel köszöntünk. Az új elnökség szeretne olyan munkát végezni, hogy azzal messzemenően támogassa és segítse munkádat, és előmozdítsa érdekeidet. Ehhez azonban a Te segítségedre is szükségünk van. Minden szervezet, egyesület, és csoportosulás olyan lesz, amivé a tagjai teszik. Alapvető programunk, hogy szorosabbá tegyük kapcsolatainkat tagjainkkal, és így veled is. Ehhez, pedig fel kívánjuk használni a korszerű információtechnika minden eszközét, mivel eddigi tapasztalataink azt mutatták, hogy a Mérnök Újságon keresztüli információközlés egyrészt egyoldalú és, ami szintén nagy baj, nagyon lassú.

 

Elnökségünk most alakítja ki munkatervét, és ehhez kérjük most a Te segítségedet is. Előzetesen mi a következő pontokat szeretnénk az elkövetkezendőkben megvalósítani:

 

·        Egy olyan honlap létrehozása, amelyben programjainkról, lehetőségeinkről, terveinkről tudjuk a tagságot értesíteni, és véleményüket közvetlenül és gyorsan kikérni. A honlap két részből állana, egyrészt egy nyilvános rész, amelyben többek között tagjaink részére helyet biztosíthatnánk, hogy a nagyközönség (esetleges megrendelők) részére magukról információkat közölhetnének, másrészt, pedig egy olyan részből, amelybe csak tagjaink léphetnének be, és amelyben belső ügyeinkről lenne szó.                                                                                                                                                                      

·        Olyan találkozókat, előadásokat, gyárlátogatásokat szervezni, amelyek tagságunk részére érdekesek elősegítik a szakmai tapasztalatcserét és továbbfejlődést.                                                                

·        Olyan rövid tanfolyamokat szervezni a legújabb módszerekről, fejlesztésekről, amelyek alapvetően hasznosak tagjaink számára.

 

Tudjuk, hogy mindaz, amit ebbe a három pontban összefoglaltunk, igen nagy feladat, és nélkületek nem tudjuk végrehajtani. Ezért kérjük véleményedet és javaslataidat, ha lehet E-mailen. Mindazoktól pedig akik a kamara számára nem adtak meg E-mail címet, illetve címük időközben megváltozott kérjük küldjenek egy levelet. Azokat a tagjainkat, akiknek jelenleg még nincs internet lehetőségük, kérjük, hogy jelezzék ezt valahogy, mert ha kellő számú jelentkező lesz, megpróbáljuk felvenni a megfelelő cégekkel, hogy költségkímélő megoldásokat találhassunk.

 

 

Budapest, 2007. április, xx

                                                                                  

                                                                                               Dr. Bánó Imre

                                                                                         A szakcsoport elnöke