Hír

Megalakult az Épületgépészeti Kivitelezői Szakosztály

2009.03.18 08:46 (5 éve)
Kategória: Hírek

A MMK Épületgépészeti Tagozata 2009. március 2-án tartotta kibővített elnökségi ülését.

Megjelentek az Elnökség tagjai mellett a Szakcsoportok vezetői és a Szakosztály vezetők.

 

1. A múlt év végén megszervezett Épületgépészeti Kivitelezői Szakosztály alapszabályának elfogadásával az MMK szabály  szerint is megalakult az MMK-n belül elsőként a kivitelezői szakosztály. A szakosztály nem csak a kivitelezőket tömöríti, hanem - mint a tervek megvalósításának fontos közreműködőit – az épületgépész Műszaki Ellenőröket és az épületgépész Felelős Műszaki Vezetőket is.

Ezzel az épületgépészeti műszaki létesítmények megvalósulásának teljes „paletta” képviseletét – műszaki tervezés, előkészítés, kivitelezés, ellenőrzés, irányítás - tagozatunk el tudja látni.

A Szakosztály vezetését Csohány Kálmán Úr látja el a háromtagú elnökségben.

 

2. Kovács István úr, a Győr-Sopron-Komárom Megyei Mérnök Kamara elnöke, épületgépész kollégánk, részletes MÉDI ismertetőt tartott, melyet igen élénk és rendkívül hasznos eszmecsere követett.

 

3. Az elnökség határozatban rögzítette a MMK 2009 évi tisztújító küldöttgyűlésére a tagozat jelöltjeit, valamint a tagozat által támogatott más kamarai szervezet jelöltjeinek névsorát. A végleges, a szavazásra kerülő jelöltek névsorát a MMK jelölő bizottsága áprilisban határozza meg.

 

Denk András

MMK ÉgT elnök