Hír

I. Alpok-Adria Passzívház Konferencia és Kiállítás Pécsett

2009.03.19 08:46 (5 éve)
Kategória: Hírek

Az alacsony energiafelhasználású épületek, a passzívházak hazai elterjedésének elősegítésére a Pécsi Tudományegyetem Pollack Mihály Műszaki Kara kiállítással egybekötött konferenciát szervez 2009. szeptember 4-5-én Pécsett. Épületgépészeknek is.

Az alacsony energiafelhasználású épületek, a passzívházak hazai elterjedésének elősegítésére a Pécsi Tudományegyetem Pollack Mihály Műszaki Kara kiállítással

A konferencia egyik plenáris előadását Feist professzor, a passzívház-építés megalkotója tartja. A rendezvény célja, hogy az érintett országok építőipari szakemberei megismerkedjenek a passzívházépítés elméleti hátterével, gyakorlati tapasztalataival, fejlesztési újdonságaival és egyéb releváns kérdéseivel.

A konferencián - a hazai résztvevőkön kívül - részt vesznek az Alpok-Adria azon tartományainak a szakemberei is, ahol a passzívház-építés a mindennapi gyakorlat részét képezi. Az Alpok - Adria Régió tagjai: Baranya, Burgenland, Felső - Ausztria, Friuli-Venezia Giulia, Horvátország, Karintia, Lombardia, Somogy, Stájerország, Szlovénia, Vas, Veneto, Zala.

 

Megtisztelnék rendezvényünket, ha azon cégük előadóként / kiállítóként részt venne, és bemutatná a passzívházak építésénél szerzett tervezési / kivitelezési tapasztalatait, illetve az építésnél alkalmazható termékeit.

 

Épületgépészek előadására, kiállítására is számítunk.

 

Felhívjuk figyelmét, hogy

  • az előadással jelentkezők számára az absztrakttok beküldési határideje: 2009. április 15.
  • kiállítóknak a kedvezményes előjelentkezés határideje:  2009. április   1.
  • résztvevőknek a kedvezményes jelentkezés határideje: 2009. június  10.

 

A részletek a konferencia honlapján megtalálhatók: www.passzivhazpecs.hu