Hír

Építési Tagozat emlékeztetője

2010.02.15 00:00 (5 éve)
Kategória: Hírek

A Tagozat 2010. február 8.-i elnökségi ülésről.

Jelen vannak: Wéber László, Karsa Álmos, Bálin Péter, Diószeghy Miklós, Pallay Tibor, Molnár Dénes, Babós Gyula, Nagy Zsolt, Szabó Éva, Kiss Jenő.

Nem jelenetek meg: Holló Csaba, Rátky Pál, Cholnoky Péter, Koppány Attila, Zsigmondi András,

A jelenlévők a következő napi rendi pontokat tárgyalták meg:

--.1./ A Magyar Mérnöki Kamara Alapszabály tervezetéről adott tájékoztatást Kiss Jenő. Ismertette a Hajtó Ödön által kis csoportokban való beszélgetések anyagát, valamint az Alelnöki Tanács emlékeztetőjéről adott tájékoztatást. Ismertette az ezzel kapcsolatos tárgyalásait, valamint a módosítások további lépéseit, és a várható álláspontokat. A továbbiakban Karsa Álmos adott rövid tájékoztatást azokról a műhely munkákról, amelyek a Kamara tevékenységének javításáról folynak a Kamarában.
A jelen lévők megkapták a MMK Alapszabály Munkaanyagát, és megállapodtak, hogy mindenki tanulmányozza, és észrevételét február 20.-ig Kiss Jenő számára megküldik.
--,2./ A továbbiakban az Elnökség a 2010. március 4- 5.-én tartandó továbbképzésről tájékoztatta az elnökséget Kiss Jenő, egyidejűleg kérte az Elnökség valamennyi tagját a szervezésben való besegítésre. Sajnos nagyon kevés az eddigi jelentkezés, félő a nem gazdaságos létszám. Egyes elnökségi tagoknak, akik vállaltak besegítést Kiss Jenő megküldi. a jelentkezési lapot, valamint a szerződéses anyagot. Feltétlenül hosszabb szervezési időre van szükség.
--,3./ Építési Nívó Díj eredményeiről adott tájékoztatást Bálint Péter, eredményesnek ítélte a részvételt e munkában az Elnökség. Kiss Jenő javasolta a további részvételt e pályázati elbírálásban. Kiss Jenő kérte az Elnökség tagjait, hogy mint hallgatók minél nagyobb számban vegyenek részt. Annak érdekében, hogy a hallgatók és az Elnökségi tagok között egy ismeretség és kapcsolat alakuljon ki.

Az Elnökség a legközelebbi ülését 2010. március 8.-án tartja.

Készítette: Kiss Jenő