Hír

Az Épületgépészeti Tagozat hírlevele

2009.04.16 08:46 (5 éve)
Kategória: Hírek

A Tagozat további hírei is részletesen elolvashatók a www.e-gepesz.hu honlapon!


E heti témáink:

 

Rövid elemzés a tisztújítás kiírásáról
2009. május 16-kán a tervek szerint forradalmi változásokat hozó Tisztújító Küldött Közgyűlés elé nézünk. A jelölési időszak 2008. december elsején kezdődött, és 2009. március 31-ig tartott. Ezt követően már csak a Küldött Közgyűlésen az Alapszabály szerinti helyszíni jelöléssel van mód jelöltet állítani.
http://www.e-gepesz.hu/?action=show&id=146

A Bárczy Kft. Szakmai Napja
A Bárczy Kft. kreditpontos szakmai napot, konzultációt tart Győrben. Az előadás címe: Korszerű, hatékony, gazdaságos technika a szennyezett csapadékvíz olajmentesítésére: a szelektív szűrés elmélete, gyakorlati készülékei és működtetésének tapasztalatai.
http://www.e-gepesz.hu/?action=show&id=135

Elnökjelölt: a Generális
Félre ne értsék a címet: a Bálint Péter természetesen nem mint dandártábornok, katona pályázik az MMK elnöki tisztére, még csak nem is teszem azt parancsoló modorára gondoltunk. A kitétellel azt próbáltuk meghatározni egy szóval, hogy mi az a plusz, amit nyújtani tud, ez pedig nem más, mint hosszú és eredményes generálkivitelezői múltja.
http://www.e-gepesz.hu/?action=show&id=147

Szeretne Ön is Geberit "diplomás" lenni?
A Geberit Kft. ebben az évben is havi rendszerességgel tart tanfolyamot budapesti irodájában, amelynek során lehetőséget kínál partnerei számára, hogy megismerkedjenek a Geberit csővezetéki és szerelési rendszereivel és azok alkalmazásával. A következő időpont április 21.
http://www.e-gepesz.hu/?action=show&id=122

Távhő
Múlt heti válaszadónkhoz, Balog Róberthez, a FŐTÁV PR-igazgatójához olyan összetett kérdések érkeztek, és azokra ő olyan részletességgel válaszolt, amelyeket érdemesnek látszik külön cikkben lehozni.
http://www.e-gepesz.hu/?action=show&id=144

Sikeres Hungarotherm
10 százalékkal több szakmai látogatót fogadott a Construma és a Hungarotherm kiállítás, mint tavaly, a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. Rengeteg kiállító, teltház. Hol itt a válság?
http://www.e-gepesz.hu/?action=show&id=148

GEO-tarifa meglévő rendszerekhez
A már üzemelő, telepített hőszivattyút használók is igényelhetik a hőszivattyús kedvezményes tarifát az ELMŰ és ÉMÁSZ szolgáltatási területén.
http://www.e-gepesz.hu/?action=fooldal

Magyar Épületgépészek Szövetsége
A MÉGSZ a talán legnagyobb taglétszámú szakmai szervezet. Célja, hogy az épületgépészeti kivitelező és tervező szakmákhoz tartozó vállalkozások többségét tömörítő, a szakmával kapcsolatos döntésekre jelentős befolyással bíró, külső és belső célcsoportjaival jól és gyorsan kommunikáló, jó hírnevű és hatékonyan működő szakmai szervezet legyen.
http://www.e-gepesz.hu/?action=show&id=143

Építőipari Nívódíj Az építőipari kivitelezések szervezésének, irányításának és a munkavégzés jó minőségének elismerése, ezzel a színvonalas, megbízható munkát végző vállalkozók szakmai jó hírének alátámasztása a szakma együttes érdeke. Ennek egyik eszköze lehet a Nívódíj. www.e-gepesz.hu