Hír

EMLÉKEZTETŐ: Az MMK Felügyelő Bizottsági üléséről

2008.07.10 20:45 (6 éve)
Kategória: Hírek, Dokumentumok

2008. június 18.-án .-án tartott üléséről

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /><meta name="ProgId" content="Word.Document" /><meta name="Generator" content="Microsoft Word 10" /><meta name="Originator" content="Microsoft Word 10" /><o:smarttagtype namespaceuri="urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" name="PersonName"></o:smarttagtype>

Jelen vannak:                      

  • Cholnokyné Ferenczi Éva,
  • Kovács András,
  • Kiss Sándor.

 

<st1:personname productid="Dr. Barna Lajos">Dr. Barna Lajos</st1:personname>, <st1:personname productid="Csirke J￳zsef">Csirke József</st1:personname> igazoltan távol.

 

Meghívott: <st1:personname productid="Szöllőssy Gábor">Szöllőssy Gábor</st1:personname> úr, főtitkár.

 

Tárgy: Munkaterv szerinti FB ülés,

- Küldöttgyűlés értékelése,

- Folyamatban levő vizsgálatok áttekintése,

- Második félévi munkaterv.

 

Ad. A küldöttgyűlés áttekintése.

A Fb. Megállapította, hogy a Küldöttgyűlés igen nagy szavazati többséggel elfogadta a FB jelentését, egyetértettek állásfoglalásával és határozati javaslatok elfogadásával, határidőt szabott a hiányosságok pótlására.

A Küldöttgyűlés 4/2008, 10/2008, 11/2008 határozatinak végre hajtását, a Felügyelő Bizottság, határidőt követően felülvizsgálja.

Ad. B. A FB megvizsgálta a Mérnök Újság szerződésének módosítását, amelyet az ülés előtt bocsátottak rendelkezésére. Észrevételeket a FB tagja tett, melyet a FB egyhangúlag, elfogadott. A feladatot ezzel levesszük a napirendről, további döntés meghozataláig.

 

Ad. C. Elkészítettük második féléves munkatervünket, decemberi és januári naptári nap, ill. egyes feladatok későbbi meghatározásával

 

A Felügyelő Bizottság egyhangúlag szavazott arról, hogy a jelentés, mellékleteivel, e-mail mellett, postai küldeményként is legyen elküldve az Elnök Úr, és Főtitkár Úr címére.

A jelentés és mellékletei legyenek kiküldve az Elnökség és TK elnökeinek címére.

 

Tisztelettel, a Felügyelő Bizottság nevében,

 

 

 

<st1:personname productid="Kiss S£ndor">Kiss Sándor</st1:personname>

A Felügyelő Bizottság elnöke.

 

Mellékletek: Munkaterv, Mérnök Újság szerződés értékelése.