BPMK

LEO szakmai reggeli

Az energetikai jegyében zajlott a Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége (LEO) soron következő szakmai reggelije március 23-án, a Millennium Házban. A reggelin köszöntötték a szövetség új tagjait és átadásra került a Kiválósági Díj 2021 is.

A Clean Up Grand Service színeiben Méhész Mónika tulajdonos-ügyvezető igazgató és Falta Viktória ügyvezető igazgató-helyettes, az Infogroup FM Ingatlanüzemeltető nevében Szenáki János üzemeltetési igazgató és Horváth Emese fejlesztési igazgató, míg az SCH-PS képviseletében Schumiciky Pál ügyvezető igazgató és Völgyi Csaba fejlesztési vezető vették át csatlakozásuk alkalmából a LEO oklevelet.
Az energiapiaci trendekről és várakozásokról Pletser Tamás, az Erste Csoport regionális olaj– és gázipari elemzője tartott előadását,  majd a szövetség energetikai munkacsoportjának vezetője, az ALTE-GO ügyvezető igazgatója, Novotny Dénes számolt be a munkacsoport munkájáról, idei céljairól, fókuszterületeiről és készülő energetikai ajánlásáról.
A szakmai programot a Decor Floor bemutatkozó előadása zárta. Lovas Gusztáv ügyvezető igazgató a cég tevékenységén és ars poeticáján keresztül beszélt az FM iparághoz való kapcsolódási pontokról és szinergiákról is.
A rendezvényen a mérnöki kamarát Kassai Ferenc BPMK-elnök képviselte.