BPMK

A választott dátum cikkei: hétfő, 06 október 2014

S3 megyei specializáció – a második workshop

A Pest Megyei Kormányhivatal, a Budapest Főváros Kormányhivatala, valamint a Pest Megyei Önkormányzati Hivatal S3 megyei specializációk címmel október 13-án rendezi második megyei workshopját a készülő ún. intelligens szakosodási stratégia megyei feladatairól.

Innotrends konferencia

A Nemzeti Innovációs Hivatal főszervezésében, a Design Terminál és a Magyar Szellemi Tulajdon Ügynökség kiemelt szakmai támogatásával, valamint számos hazai szervezet összefogásával rendezik meg október 16-17-én Magyarország legjelentősebb nemzetközi kitekintésű kutatás-fejlesztési és innovációs konferenciáját, az Innotrends Hungary 2014-et a fővárosi Akvárium Klubban.

Gépészmérnökeink figyelmébe

Ebben az évben – a ránk vonatkozó törvény, illetve a rendeletek valamint a Magyar Mérnöki Kamara Elnökségének 45/2014. (IX. 24.) számú határozata következtében – alapvetően megváltozott a Magyar Mérnöki Kamara Gépészeti Tagozatának továbbképzési rendszere.

Egyedülálló hibrid csuklós autóbuszt mutattak be

Dr. Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter és Vitézy Dávid, a BKK vezérigazgatója október 5-én mutatta be azt a korszerű, párhuzamos hibrid csuklós autóbuszt, amelyből hamarosan 28 darab érkezik a fővárosi utakra, s amely a közép-európai fővárosok legnagyobb hibrid buszflottája lesz.

Subscribe to this RSS feed