BPMK

BPMK küldöttgyűlés: május 6.

A Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara május 6-án (pénteken) 13:30-tól tartja éves küldöttgyűlését az Angyal utcai székház I. emeleti konferenciatermében.

NAPIREND

13:00-tól – Regisztráció

13:30 – BPMK Küldöttgyűlése, levezető elnök: dr. Bánhidi László
 
         Himnusz

1.) Elnöki köszöntő, határozatképesség megállapítása

2.) Hollán Ernő-díjak átadása

3.) Napirend elfogadása, a küldöttgyűlés tisztségviselőinek megválasztása (jegyzőkönyv-vezető, jegyzőkönyv hitelesítők, szavazatszámlálók)

4.) Az elnökség írásban megküldött beszámolóját szóban kiegészíti Kassai Ferenc elnök

5.) A BPMK 2015. évi költségvetési beszámolójának és mérlegének, a 2017. évi költségvetési terv előirányzatának előterjesztése
    Előterjesztő: Kassai Ferenc BPMK elnök

6.) Az Etikai-fegyelmi Bizottság írásban megküldött tájékoztatóját szóban kiegészíti dr. Visontai József, az Etikai-fegyelmi Bizottság elnöke

7.) A Felügyelő Bizottság írásban megküldött jelentését szóban kiegészíti Bocsák István, a Felügyelő Bizottság elnöke

8.) Hozzászólások, kérdések, válaszok, majd szavazás a beszámolók
    elfogadásáról

9.) Szavazás a BPMK 2015. évi mérlegbeszámolójáról

10.) Szavazás a BPMK 2017. évi költségvetési tervéről

11.)   Zárszó

        Szózat

Befejezés várhatóan 17 órakor.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a korábban megküldött küldöttigazolványaikat lehetőség szerint hozzák magukkal. A küldöttgyűlés feladatainak elvégzése és határozatképessége érdekében, részvételére feltétlenül számítunk, akadályoztatása esetén szíves visszajelzését kérjük. (E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., fax: 455-88-69, telefon: 455-88-60)
Megjegyezzük, hogy esetleges határozatképtelenség esetén azonos napirenddel megismételt küldöttgyűlést tartunk 2016. május 6-án (pénteken) 14 órakor.