BPMK

A választott dátum cikkei: kedd, 29 szeptember 2020

Dr. Schváb Zoltánt választották a Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara elnökévé

A Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara szeptember 28. napján közel 33%-os részvétel mellett, elektronikus úton tartotta meg az általános tisztújító választását. A választás értelmében a Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara elnöke dr. Schváb Zoltán igazságügyi szakértő, okl. építőmérnök és közlekedésépítési szakmérnök. Támogatói nyilatkozatában Kassai Ferenc, a BPMK elnöke, valamint a Magyar Mérnöki Kamara alelnöke kiemelte: dr. Schváb Zoltán mérnöki, szakmai munkáját; a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamaránál végzett elkötelezett és lelkiismeretes szakértői tevékenységét; a feladatokhoz való közösségorientált hozzáállását, valamint a Magyar Mérnöki Kamara Közlekedési Tagozatában végzett konstruktív közreműködését.
Ezúton is kívánunk jó egészséget és sok sikert dr. Schváb Zoltánnak új tisztsége betöltéséhez a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara elnöksége és titkársága nevében!

AZ ÉPÍTŐIPAR KULCSFONFOSSÁGÚ TERÜLET

Nagyívű lakásprogramot körvonalazott a kormányzat a napokban, amelyben jelentős szerepet vállalna a Magyar Nemzeti Bank. A program évente országosan 30-40 ezer új otthonnal, 1 százalékos GDP-növekedéssel, és félszázezer új munkahellyel számol. Impozáns mutatók ezek, és ha kormányzati és társadalmi támogatással elindulna ez a fejlesztés, a magyar építőipar számára hatalmas lökést jelentene. Vagyis az egész patrióta nemzetgazdaság új impulzusokhoz jutna.

Subscribe to this RSS feed