BPMK

Szakmán túl, határokon át…

A Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara, az MMK Közlekedési Tagozata a Makadám Mérnök Klubbal közösen új programsorozatot indított.

A sorozat célja, hogy a közlekedéssel foglalkozó kollégák és minden érdeklődő számára élménybeszámoló keretében kerüljön bemutatásra egy-egy ország jellegzetessége, élete, kultúrája, közlekedése úgy, ahogy az utazó látja. Az élménybeszámolót kötetlen beszélgetéssel egybekötött, a hangulathoz illő, az adott térség ízeit bemutató vacsora zárja.
Az első előadásra június 18-án került sor, amelyen dr. Szaló Péter tartott élménybeszámolót. Az USA legendás 66-os útját barátaival, motorral járta végig, útjukról számolt be, nagyon élvezetesen. Beszélt a harmincas években kiépült útról, egyes megállóhelyeik jellegzetességeiről: településekről, emberekről, tájakról, természeti szépségekről, műemlékekről és elképesztő giccsekről, szobrokról, közlekedési érdekességekről.
A sorozat ősszel folytatódik, sajátos szemszögből tervezünk bemutatni további országokat (pl. Azerbajdzsán, Szingapúr), illetve országok egy-egy útjait (pl. USA 101-es út).
Mindenkit várunk, aki kíváncsi az útikönyvektől eltérő kellemes élménybeszámolókra, közös beszélgetésekre!