BPMK

A választott dátum cikkei: csütörtök, 21 november 2019

Szakmai nap és közgyűlés

Szakmai nappal egybekötött közgyűlést tartott november 20-án a BPMK Környezetvédelmi Szakcsoportja a kamara új, Kaposvár utcai székházában.

Beltéri burkolatokra vonatkozó tűzvédelmi követelmények

A Burkolástechnika Egyesület honlapjára nemrégiben felkerült a tervezők, műszaki ellenőrök és kivitelezők munkájának megkönnyítésére a hatályos OTSZ 5.0 alapján táblázatos formában készült új kiadványunk, amely a beltéri burkolatokra vonatkozó tűzvédelmi követelményeket tartalmazza.

Budapest Építészeti Nívódíja 2019

Idén is meghirdette Budapest Főváros Önkormányzata és a Budapesti Építész Kamara a Budapest Építészeti Nívódíja 2019 című pályázatot az építészeti és környezeti kultúra fejlődése érdekében.

150 éves tanszék

A BME Építészmérnöki Kar Épületszerkezettani Tanszéke kiállítással ünnepelte alapításának 150. évfordulóját november 20-án, a Műegyetem aulájában.

A Lánchíd alakváltozásai

A Lánchíd „születésnapján” új időszaki kiállítással köszönti a főváros ikonikus hídját a megújuló Közlekedési Múzeum. „A Lánchíd alakváltozásai” című tárlat a november 20-án 170 éve elkészült első fővárosi állandó híd felújításait, átalakulásait mutatja be. A kiállítást egész napos szakmai konferencia keretében nyitották meg a BME épületében.

Subscribe to this RSS feed