BPMK

Innotrends konferencia

A Nemzeti Innovációs Hivatal főszervezésében, a Design Terminál és a Magyar Szellemi Tulajdon Ügynökség kiemelt szakmai támogatásával, valamint számos hazai szervezet összefogásával rendezik meg október 16-17-én Magyarország legjelentősebb nemzetközi kitekintésű kutatás-fejlesztési és innovációs konferenciáját, az Innotrends Hungary 2014-et a fővárosi Akvárium Klubban.

A kétnapos konferencia 16 szekciójának csaknem száz előadása során olyan témákkal foglalkoznak majd a résztvevők, mint a bionika, nanotechnológia, agykutatás, az EU Horizont 2020 programja, vagy a klímapolitika, regionális fejlesztések. A konferenciát 35 startup kiállító teszi teljessé.

Részletes program: www.nih.gov.hu/innotrends

Regisztráció: www.nih.gov.hu/innotrends/regisztracio

 

Megújított innovációs ötletgyűjtő lapok

A BPMK és a Nemzeti Innovációs Hivatal együttműködésének keretében csatoljuk a megújított innovációs ötletgyűjtő lapot az energia- és vízgazdálkodás, a szennyvíz- és hulladékgazdálkodás, a rehabilitáció és a  közlekedés szakterületeken. Az ötletgyűjtő lapokat a nyilvántartás és a jelentkezés követhetősége érdekében javasoljuk, hogy postafordultával másolatban titkárságunkra is küldjék meg. A Nemzeti Innovációs Hivatal tájékoztatása szerint „amennyiben megküldött ötlet/projekt javaslatok pozitív fogadtatásra találnak partnereinknél, pénzügyi-befektetői találkozókat szervezünk. A részvétel feltétele a csatolt információs adatlap hiánytalan kitöltése”. A hivatal részéről további információval Csirikusz Gábor (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +36 1 484 2520) áll rendelkezésre, a BPMK részéről az innovációs ötletek megvalósításának szervezésére dr. Zsebik Albin (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) kollégát kértük fel.