BPMK

Közlekedésbiztonsági ötlet pályázat

Közlekedésbiztonsági ötlet pályázatot hirdet a közúti közlekedésben résztvevők biztonságának javítása érdekében

A Magyar Mérnöki Kamara a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium támogatásával Közlekedésbiztonsági ötlet pályázatot hirdet a közúti közlekedésben résztvevők biztonságának javítása érdekében

A közlekedésért felelős állami vezetés a balesetek számának további, szakadatlan csökkentése, a kedvező folyamatok fenntartása érdekében olyan új eszközöket keres, amelyek jövőbeni megvalósítása támogatást érdemel.

A részletes pályázati feltételeket, a benyújtandó pályázat tartalmi és formai követelményeit, a kötelező benyújtandó munkarészeket a Pályázati felhívás, a Pályázati adatlap együtt tartalmazza.

A bizottság a benyújtott pályázatokat, színvonaltól függően 100-600 eFt nagyságú díjat állapít meg. Az eredményről minden pályázó értesítést kap, a díjak átadására 2014. november 15.-ig kerül sor. Rendelkezésre álló keretösszeg összesen: 3.5 MFt. Díjazható pályázatok száma (előreláthatóan) 5-10.

Pályázatok beérkezési határideje: 2014. szeptember 30. 16.00 óra

Részletes (teljes) dokumentáció folyamatosan letölthető a www.mmk.hu; www.bpmk.hu; www.mknonprofitkft.hu;  www.fomterv.hu/mmk, honlapokról

További felvilágosítást ad: dr. Lányi Péter 06 20/9105 557 számon, vagy

Hamarné Szabó Mária 06 20/9805 554 számon.