BPMK

Indul a Mérnökklub rendezvénysorozat

A Gépipari Tudományos Egyesület (GTE), a Magyar Mérnöki Kamara Gépészeti Tagozata (MMK GT) és a Budapesti és Pest Vármegyei Mérnöki Kamara (BPMK) közös szervezésében november 9-én elindítjuk Mérnökklub rendezvénysorozatunkat.

A szervezők célja egy olyan fórum biztosítása a mérnöktársadalom számára, ahol kötetlen formában találkozhatnak az érdeklődők a különleges mérnöki megoldások alkotóival, újszerű eljárások, megoldások megvalósítóival és bevezetőivel, amelyek minden bizonnyal érdeklődésre tarthatnak számot. Az előadásokat követően a résztvevők kötetlen beszélgetésben oszthatják meg egymással gondolataikat, tehetnek fel kérdéseket az előadóknak. A rendezvénysorozatot terveink szerint rendszeressé kívánjuk tenni, az érdeklődők számától függően, negyedéves periodicitással. A rendezvény látogatása ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amely a rendezvény szervezéséhez, a létszám felméréséhez szükséges.

 

Az első rendezvény helyszíne a GTE székháza, 1147 Budapest, Czobor utca 68.

Időpontja: november 9. (csütörtök) 14:30 órai kezdettel

Az előadás tervezett időtartama kb. 1 óra, melyet kötetlen beszélgetés követ.

Első előadónk Hadházi Dániel – a szingapúri SeaTech Solutions Pte. Ltd. hajótervező iroda volt műszaki igazgatója –, aki a tengeri csőfektető hajók tervezési folyamatával, azok szerkezeti és elrendezési kialakításával, és a tengeri csőfektetés néhány speciális kérdésével ismerteti meg a résztvevőket.

Részvételi szándékát kérjük a következő link használatával jelezze: https://events.gteportal.eu/mernokklub/

 

Dr. Borbás Lajos, a GTE főtitkára

Gonda Zoltán, az MMK GT elnöke

Dr. Bánó Imre, a BPMK Gépészeti Szakcsoport elnöke

 

Helyszín: 1147 Budapest, Czobor utca 68.

GPS: 47.528498, 19.109614

Térkép link: https://goo.gl/maps/vDPp3ovFZHSmtLDb7